Filters tonen

Wijn borrelpakket

9 resultaten

|
Sorteer op:

Wijn borrelpakket

Liefhebbers en bewonderaars van Garnacha, Verdejo of de Primitivo del Salento opgelet! Want met het wijn borrelpakket van de Zuivelhoeve ga je als liefhebber van wijnen een zalige namiddag tegemoet. Het wijn borrelpakket is namelijk op zo’n manier samengesteld dat er een heerlijke combinatie gemaakt is tussen knapperige, zoete, zachte en hartige snacks, wat alle genodigden een fantastische smaakbeleving bezorgt.

Bij de Zuivelhoeve bieden we varianten van het wijn borrelpakket aan die door ons zijn samengesteld, maar je mag ook gerust bij één van onze winkels langskomen om een pakket samen te stellen dat louter bestaat uit de lekkernijen waar jouw hart sneller van gaat slaan. Aarzel niet langer en koop je wijn borrelpakket nu bij de Zuivelhoeve!

Borrelpakket wijn wit: lekker met kaas

Nodig je jouw vriendinnen uit voor een avondje doorzakken, overweeg dan eens een borrelpakket met wijn waar witte wijnen de overhand hebben. Witte wijnen hebben van zichzelf een volle en rijke smaak, die het meestal dankt aan het type vat waar het in heeft gelegen.

Hapjes die het lekkerst smaken bij een witte wijn borrelpakket, zijn verschillende soorten kazen. Dit komt omdat kaas over het algemeen wat scherper van smaak is, wat goed gepaard gaat met een wijn die wit van kleur is. De Zuivelhoeve raadt hierbij aan om met name kazen in je wijn borrelpakket te stoppen die afkomstig zijn van de koe. Kazen die wat zachter qua structuur zijn, zoals mozzarella, brie en camembert, proeven eveneens goed bij witte wijnen.

Borrelpakket met rode wijn

Laat je de Chardonnay’s en Sauvignon’s van deze wereld liever links liggen? Kies dan voor een borrelpakket met rode wijn. De smaak van rode wijn laat zich het beste aanduiden als zacht, volrond, sappig of krachtig en behoeft daardoor een andersoortige tegenhanger. Ga je voor een wijn borrelpakket met rode wijn, dan doe je er goed aan om hier veel vlees aan toe te voegen. Er zijn namelijk maar weinig delicatessen die zo goed naast een rode wijn smaken als rolletjes ham, fuetworstjes en overige charcuterie. Dadels met roomkaas of bruschetta zijn andere snacks waarvan de smaak versterkt beter wordt met een goed glas wijn ernaast.

Kruidenkazen passen op hun beurt weer beter bij rosé, een wijnsoort die tussen rode en witte wijn in zit. Denk hierbij aan Friese nagelkaas, komijnekaas of kaas waar truffel in is opgenomen.

Wijn borrelpakket bestellen

Is jouw oog gevallen op een samenstelling van lekkernijen in onze webshop? Kom dan je wijn borrelpakket bestellen bij de Zuivelhoeve. Onze beoordeling is met een gemiddelde van een 9,1 er één om trots op te zijn en dit cijfer danken we onder andere aan de service die we aan onze klanten verlenen. We leggen je graag meer uit over de smaak van de delicatessen die we opnemen in het wijn borrelpakket en geven je de optie om je pakket te laten versturen of op te halen bij jouw dichtstbijzijnde vestiging.