Filters tonen

Borrelpakket 2 personen

48 resultaten

|
Sorteer op:

Borrelpakket 2 personen

Op zoek naar een heerlijk borrelmoment voor twee? Dan is het borrelpakket 2 personen van de Zuivelhoeve de perfecte keuze! Dit pakket is samengesteld met de lekkerste kazen, dips en wijnen om samen van te genieten. Of je nu iets te vieren hebt of gewoon gezellig wilt borrelen, met het borrelpakket 2 personen maak je er altijd een feestje van!

Samen genieten

Samen genieten van een borrelpakket voor 2 personen is niet alleen voor bijzondere gelegenheden, maar ook voor de gewone momenten in het leven. Of je nu met je partner, beste vriend(in) of familielid thuis bent, het is altijd fijn om samen te ontspannen en te genieten van wat quality time. Uiteraard mogen wat lekkere versnaperingen op zo’n avondje niet ontbreken!

De Zuivelhoeve biedt daarom een assortiment borrelpakketten voor 2 personen aan, gevuld met nauwkeurig op elkaar afgestemde delicatessen. Of je nu een speciale gelegenheid viert, iemand wilt feliciteren met een bijzondere prestatie of een avondje zonder kinderen hebt: de Zuivelhoeve bereid met liefde en kunde de lekkerste hapjes om jouw borrel een succes te maken, ook al is het maar voor een avondje bankhangen!

Borrelpakket 2 personen: de keuze is reuze!

Met zo veel keuze aan borrelpakketten kunnen wij het ons goed voorstellen dat kiezen lastig is. Om je een handje te helpen hebben wij onze favoriete borrelpakketten voor 2 personen voor je opgesomd!

    • Vakantie borrelbox: Dit pakket heeft voor ieder wat wils, want met Fuet, Jong Belegen kaas, Olijfjes, chips en aioli met dipcrackers sla je de (borrel)plank nooit mis! Daarnaast is het zelfs mogelijk om een bier en wijn naar keuze toe te voegen aan het pakket.
    • Bier borrelpakket: Dit pakket is voor de echte bierliefhebbers. Het bevat namelijk twee heerlijke ZH speciaal biertjes, perfect om de dorst te lessen! De smaken van de bieren zijn perfect uitgebalanceerd met de bijpassende hapjes, waaronder Boer’n Metworst , Brokkelkaas en gekruide pinda’s. Cheers!
    • Boeren borrel: Dit pakket is perfect voor een middagje wijnen met je beste vriend of vriendin! Onze heerlijke ZH. Rode & witte wijn gaat perfect samen met de belegen kaas, Pesto kaas en Spaanse fuet. De Provençaalse notenmix en dipstokjes met pesto maken de borrel helemaal af!

Ben je toch op zoek naar een wat kleiner borrelpakket? Neem dan eens een kijkje tussen onze brievenbuspakketten, deze zijn perfect voor 2 personen!

Zuivelhoeve

Bij de Zuivelhoeve staan we bekend om onze persoonlijke service. Onze borrelpakketten voor 2 personen worden met zorg en aandacht samengesteld door onze lokale winkels. Maar wist je dat je ook je eigen borrelpakket kunt samenstellen? Onze medewerkers staan voor je klaar om je te adviseren en te helpen bij het samenstellen van jouw perfecte borrelpakket. Kom langs in een van onze winkels en ervaar zelf de persoonlijke service van de Zuivelhoeve.