Filters tonen

Bier borrelpakket

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Bier borrelpakket

Het bier borrelpakket: welke man (of vrouw) doe je er geen plezier mee? De Zuivelhoeve kan het je niet vertellen! Het bier borrelpakket is een ongekend succesnummer op verjaardagen of jubilea, omdat de meeste borrelaars wel een pilsje (of twee) lusten. Het mooie aan het bier borrelpakket is ook dat de meegeleverde snacks en delicatessen te delen zijn met anderen, waardoor je de mogelijkheid hebt om direct van het pakket te genieten!

Het bier borrelpakket kan opgehaald worden bij de dichtstbijzijnde Zuivelhoeve vestiging. Hiermee weet je zeker dat de smaak in tact blijft. Verzending is ook mogelijk, maar dan vragen we je om €5,95 verzendkosten. Meer informatie over het bier borrelpakket lees je op deze pagina!

Waarom een bier en borrelpakket?

Een bier en borrelpakket staat garant voor een avondje gezelligheid! Het bier borrelpakket is dusdanig goed gevuld, dat de lekkere trek van meerdere gasten gestild kan worden op een avond. Het uitspreken van dankbaarheid is een andere reden om iemand een plezier te doen met het bier en borrelpakket. Niet ieder individu is even welbespraakt en bij machte om de juiste woorden uit te spreken. Met een bier borrelpakket hoeven de woorden niet over je lippen te rollen, maar doet het pakket zijn werk.

Situaties bestaan er genoeg waarbij je niet met lege handen aan wilt komen, zonder daarbij te willen overdrijven. Een bier en borrelpakket is dan ‘lagom’, zoals de Zweden iets omschrijven dat precies zo veel is als het zou moeten.

Borrelpakket bier samenstellen

De Zuivelhoeve verkoopt een kant-en-klaar borrelpakket met bier, waar je het water van in de mond begint te lopen. Twee flesjes van eigen ‘kweek’ liggen klaar in de doos om ontdopt te worden. Het ene flesje is een weizen, die zich volgens Duitse traditie het beste laat drinken uit een groot glas. Het blond biertje is bedacht door de Veenendaalse Daan en heeft met 8 procent een relatief hoog alcoholpercentage.

Naast de flesjes bier vind je ook twee smaakvolle worsten, knapperige nootjes die Provençaals gekruid zijn, een doosje met brokkelkaas met bijpassende mosterd. Leuk om te geven als cadeau of heerlijk om zelf van te proeven! Indien de bijbehorende delicatessen je niet aanstaan, ben je van harte uitgenodigd om je eigen bier borrelpakket samen te stellen bij ons in de winkel! Samen maken we er een mooi pakket van.

Zuivelhoeve

Ben je enthousiast geworden na het doorlezen van bovenstaande pagina en wil je graag iemand verrassen met het bier borrelpakket? Doorloop dan ons eenvoudige bestelproces en start met het aanmaken van een account. Hier heb je de mogelijkheid om een eventuele waardebon in te vullen en het gewenste bezorgadres in te geven. Indien je orderwaarde meer dan €35,00 is, neemt de Zuivelhoeve de verzendkosten voor haar rekening.