Filters tonen

Biergeschenken

6 resultaten

|
Sorteer op:

Biergeschenk

Families en vrienden verzinnen steeds originelere cadeaus, waarmee ze de lat voor anderen steeds hoger leggen voorafgaand aan de verjaardag. Het biergeschenk van de Zuivelhoeve bewijst echter dat je niet origineel hoeft te zijn om punten te scoren bij de jarige Job of Jet. Een biergeschenk bevat het lievelingsdrankje van een heleboel mannen en vrouwen in Nederland. Het gevaar ligt zo ook niet op de loer dat je de plank misslaat, want het biergeschenk wordt altijd goed ontvangen.

Het biergeschenk is verkrijgbaar als los flesje of als pakket waar borrelhapjes aan toegevoegd zijn. Je beslist zo zelf over het gewenste formaat van het biergeschenk. Voor elke gelegenheid is er wel een geschikt biergeschenk! Bekijk hier ons assortiment.

Waarom biergeschenken?

Biergeschenken brengen altijd iets feestelijks met zich mee. Bierliefhebbers schenken op een doorsnee avond vaak een regulier biertje in voor zichzelf. Gerstenatjes die echter als biergeschenk ontvangen zijn, brengen iets extra’s met zich mee. Biergeschenken gaan vaak gepaard met een ander alcoholpercentage of brouwproces, waardoor je er even voor gaat zitten om hem te nuttigen.

Biergeschenken kunnen ook op waardering rekenen, omdat het verwachte juist onverwacht is. Genodigden lijken tegenwoordig om de originaliteitsprijs te strijden voorafgaand aan een feestje, waardoor jij als gever juist opvalt met een eenvoudig, maar lekker biergeschenk van de Zuivelhoeve.

Biergeschenken zijn bovendien leuk om te geven, omdat men zichzelf vaak niet verwent met een luxer pakket. Zulke pakketten zijn des te leuker om te ontvangen!

De biercadeaus van de Zuivelhoeve

De Zuivelhoeve heeft een tweetal biercadeaus in petto voor je. De Weizen en het zware blonde biertje maken deel uit van ons assortiment.

Een weizen is een verfijnd Duits tarwebier dat zijn eigenzinnige karakter ontleent aan de gist en tarwemout die gebruikt is. Je herkent de weizen aan zijn troebele, gouden gloed in het glas, vergezeld van een stevige, romige schuimkraag. Deze bierstijl is geliefd om zijn fruitige aroma’s, vaak geaccentueerd door tonen van banaan en kruidnagel. afkomstig van de specifieke giststam. Onze weizen biedt een verfrissende smaak, mede door zijn liche citrussmaak.

Onze zware blonde bier is onze Belgische trots die zijn krachtige smaak dankt aan een heldere, gouden kleur met een rijke, stabiele schuimkraag. De smaak van dit bier is gewaagd en vol, wat onder andere komt door de prominente zoetheid van de mout die goed passen bij de fruitige smaak. De alcoholsterkte is merkbaar maar niet overweldigend. Het perfecte bier om langzaam van te genieten.

Biergeschenk kopen

Wil jij online een biergeschenk kopen, zonder dat je er de deur voor uit hoeft? Dan is de Zuivelhoeve de aangewezen webshop waar je zijn moet. Langskomen bij één van onze vestigingen is vanzelfsprekend ook mogelijk, zodat je zelf beslist welke hapjes je aan het biergeschenk wil toevoegen.