Tapas

Tapas zijn heerlijke hapjes die iedereen naar eigen smaak kan samenstellen. Onze tapas bestaan uit de beste olijven, tapenades, worsten, salades en sausjes.

Onze olijven worden speciaal voor u geselecteerd. Olijven worden in het late najaar geoogst. De meeste mensen kennen het onderscheid tussen de groene en de donkere zwarte olijven. De groene olijven zijn eigenlijk de onrijpe vruchten. De zwarte zijn dan ook zachter en wat sterker van smaak. Bij Zuivelhoeve hebben we naast de traditionele groene gemarineerde olijf, ook de Italia mix (zwarte/groene olijven feta en paprika) en de Kalamata olijf in het assortiment.

Olijven zijn ook de basis van tapenade. Tapenade wordt bereid uit olijven en kappertjes. Van oorsprong is het een Provençaals product. Wij hebben verschillende smaken met oude kaas, zongedroogde tomaat, tonijn en bospaddenstoelen.

Op basis van eigen Twents recept zijn er verschillende lekkere harde worsten met of zonder kruidnagel. Of heeft u een voorkeur voor het zuiden, dan zijn de verschillende ambachtelijke Italiaanse en Spaanse fuet worsten ook heerlijk.

Verzending vanuit lokale winkel
Uitstekende service
Veelzijdig assortiment
Veilig online betalen